Olieverf schilderijen

uit 2012 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Zee golven

2019

Ontspannen zee zicht is mogelijk, zelfs als u niet in de buurt van een zee woont. Heb een positieve stemming door te kijken op een prachtig zeewater.

Tulpenveld

2016

Zonnig gebied van tulpen. Het schilderen van tulpen in hun verschillende vormen en kleuren verveeld nooit, ze zijn altijd mooi. Bloemen Olieverfschilderij op canvas Tulpen is een heldere schilderij voor huisdecoratie (woonkamer, slaapkamer of keuken), welkom aanvulling om uw huis gezellig te maken. De goede kwaliteit van olieverf en speciaalvernis laat u dit mooie uitzicht tulpen voor vele jaren genieten.
Heeft geen speciale zorg nodig, advies - blijf weg van directe zonlicht. Het beeld heeft geen geur en kan gebruikt worden in een kamer van een kind.
Schilderij is klaar om te verzenden en kan met of zonder frame worden gebruikt (is niet inbegrepen).
Schilderen is een origineel werk en heeft een handtekening van de kunstenaar. Kan ook een perfect cadeau voor hard-to-buy-voor mensen zijn.  

Zeezicht

2016

Kamerraam uitzicht op zee. Voor veel mensen is het een droom om bij de zee te wonen. In plaats van grijze, stoffige muren of gebouwen en stadgeluiden de schoonheid van de zee  te zien en het geluid van de ruisende golven te horen. Dit is een heldere kleuren schilderij voor huisdecoratie (woonkamer, slaapkamer of keuken), welkom aanvulling om uw huis gezellig te maken. De goede kwaliteit van olieverf en speciaalvernis laat u dit mooie uitzicht op zee voor vele jaren genieten.
Heeft geen speciale zorg nodig, advies - blijf weg van directe zonlicht. Het beeld heeft geen geur en kan gebruikt worden zelfs in een kind kamer.
Schilderij is klaar om te verzenden en kan met of zonder frame worden gebruikt (is niet inbegrepen).
Schilderij is een origineel werk en heeft een handtekening van de kunstenaar. Kan ook een perfect cadeau voor hard-to-buy-voor mensen zijn.

Wit paard

2016

Wit paard, een foto die ik op internet ooit tegenkwam kwam tot leven 2 jaar later op canvas. Bedoeling was om deze witte paard met een zwarte paard te verenigen. Misschien dat ik hier later nog eens aan toe zal komen.

Waterval

2015

Bank in Dnepropretrovsk, Oekraïne en een waterval. Het blijft een uitdaging om water realistisch op een doek te schilderen, dus was deze schilderij interessant en een uitdaging voor mij. In het special omdat deze waterval naderhand is aangelegd

Leeuw

2014

Leeuw (geschilderd van een foto van een onbekende fotograaf)

Een boeket van madeliefjes

2013

Een bosje kamille, deze heb  ik als opdracht geschilderd. Naar een voorbeeld van een oude Sovjetse anzichtkaart

Zonsondergang

2013

Zonsondergang op zee met paardenbloemen(naar een voorbeeld van een foto van een onbekende fotograaf); Deze bloemen zijn zo eenvoudig in hun soort en groeien haast overal. Op sommige momenten trekken ze een mooie aanzicht en de zee hier behoeft verder geen uitleg.

Pijnboom

2013

Kopie van een beeldtenis van de beroemde russische artist I. Shiskin(1832-1898). geschilderd als opdracht. Het is niet makkelijk om een briljante artist na te schilderen, maar aan de andere kant een unieke manier om te leren.

De lente

2012

Lentekomst (een copy van een beeldtenis van de Russische artist I. Levitan(1860-1900) ik kan mij herrineren dat het originele schilderij was opgedragen aan”een overvloed of lente”.