Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Tulpenveld

Zonnig gebied van tulpen. Het schilderen van tulpen in hun verschillende vormen en kleuren verveeld nooit, ze zijn altijd mooi. Bloemen Olieverfschilderij op canvas Tulpen is een heldere schilderij voor huisdecoratie (woonkamer, slaapkamer of keuken), welkom aanvulling om uw huis gezellig te maken. De goede kwaliteit van olieverf en speciaalvernis laat u dit mooie uitzicht tulpen voor vele jaren genieten.
Heeft geen speciale zorg nodig, advies - blijf weg van directe zonlicht. Het beeld heeft geen geur en kan gebruikt worden in een kamer van een kind.
Schilderij is klaar om te verzenden en kan met of zonder frame worden gebruikt (is niet inbegrepen).
Schilderen is een origineel werk en heeft een handtekening van de kunstenaar. Kan ook een perfect cadeau voor hard-to-buy-voor mensen zijn.  

€69,00

Zeezicht

Kamerraam uitzicht op zee. Voor veel mensen is het een droom om bij de zee te wonen. In plaats van grijze, stoffige muren of gebouwen en stadgeluiden de schoonheid van de zee  te zien en het geluid van de ruisende golven te horen. Dit is een heldere kleuren schilderij voor huisdecoratie (woonkamer, slaapkamer of keuken), welkom aanvulling om uw huis gezellig te maken. De goede kwaliteit van olieverf en speciaalvernis laat u dit mooie uitzicht op zee voor vele jaren genieten.
Heeft geen speciale zorg nodig, advies - blijf weg van directe zonlicht. Het beeld heeft geen geur en kan gebruikt worden zelfs in een kind kamer.
Schilderij is klaar om te verzenden en kan met of zonder frame worden gebruikt (is niet inbegrepen).
Schilderij is een origineel werk en heeft een handtekening van de kunstenaar. Kan ook een perfect cadeau voor hard-to-buy-voor mensen zijn.

€99,00