(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Magnolia

2017

Deze prachtige boom is een van de eerste die heldere kleuren brengt na de grijze winter

Portret van honden

2017

Het mooiste ding over honden is hun liefde en geloof. Deze honden staan bekend vanwege hun buitengewone toewijding, drie mooie Akita Inu.

Uiltje

2017

Een kleine lieve uil; Dit is 1 van de mooiste dingen met schilderen. Te zien hoe zo een prachtige diersoort met zulke lieflijke ogen op papier naar voren komen.

Rode bloemen

2016

Rode zommerbloemen op zwart achtergrond. Ik heb mij nooit verdiept hoe deze bloem precies heet. Ze groeien in onze achtertuin bij onze zomerhuis. Ik heb ze met mijn eerste digitale camera gefotografeerd en daarna geschilderd.

Zeezicht

2016

Kamerraam uitzicht op zee. Voor veel mensen is het een droom om bij de zee te wonen. In plaats van grijze, stoffige muren of gebouwen en stadgeluiden de schoonheid van de zee  te zien en het geluid van de ruisende golven te horen. Dit is een heldere kleuren schilderij voor huisdecoratie (woonkamer, slaapkamer of keuken), welkom aanvulling om uw huis gezellig te maken. De goede kwaliteit van olieverf en speciaalvernis laat u dit mooie uitzicht op zee voor vele jaren genieten.
Heeft geen speciale zorg nodig, advies - blijf weg van directe zonlicht. Het beeld heeft geen geur en kan gebruikt worden zelfs in een kind kamer.
Schilderij is klaar om te verzenden en kan met of zonder frame worden gebruikt (is niet inbegrepen).
Schilderij is een origineel werk en heeft een handtekening van de kunstenaar. Kan ook een perfect cadeau voor hard-to-buy-voor mensen zijn.

Waterval

2015

Bank in Dnepropretrovsk, Oekraïne en een waterval. Het blijft een uitdaging om water realistisch op een doek te schilderen, dus was deze schilderij interessant en een uitdaging voor mij. In het special omdat deze waterval naderhand is aangelegd

Leeuw

2014

Leeuw (geschilderd van een foto van een onbekende fotograaf)